اگر خرید قهوه عربیکا از چند برند مختلف را تجربه کرده باشید، حتما متوجه شده اید که طعم آن ها تا حدودی متفاوت است. همانطور که اشاره کردیم، طعم دانه های قهوه عربیکا که در کشورهای مختلف تولید می شوند، می تواند بسیار متفاوت باشد.
به طور کلی، قهوه عربیکا معطر، شیرین و صاف، با اسیدیته کم تا متوسط خواهد بود. قهوه عربیکا اغلب حاوی نت هایی از شکلات یا آجیل است؛ اما یک فنجان قهوه از دانه های عربیکا، ممکن است طعم میوه، کارامل یا هر ترکیبی از این طعم ها را بدهد. دقت کنید برچسبی که با عنوان "100% عربیکا" بر روی محصول زده می شود، قرار نیست طعم قهوه شما را تعیین کند؛ بلکه این برچسب، شما را از کیفیت قهوه ای که خریداری کرده اید، مطمئن می کند. در واقع این برچسب به شما می گوید که هیچ دانه روبوستایی در ترکیب وجود ندارد.