خواص درمانی قهوه

تاثیر قهوه در درمان بیماری ها

خواص درمانی قهوه

تاثیر قهوه در درمان بیماری ها

انواع رست قهوه

قهوه عمده رنگ روشن

مسئله دیگری که پیش از خرید عمده قهوه باید در مورد آن تصمیم گیری کنید، درجه رست شدن قهوه تان است. به طور کلی سه نوع رست لایت، مدیوم و دارک، انتخاب هایی است که پیش روی شماست. البته گاهی رست های مدیوم لایت و مدیوم دارک هم جزو گزینه ها خواهد بود. نوع رست، بر اساس نوع فرآیند برشته کردن مورد استفاده تعیین می شود و تأثیر بسیار زیادی روی طعم دارد. به عنوان مثال، هرچه میزان رست شدن، تیره تر باشد، طعم اصلی دانه از دست می رود و در عوض، طعم بیشتری را از فرآیند برشته کردن می گیرد.


قهوه لایت رست

قهوه لایت رست، به اندازه سایر انواع رست، بو داده نمی شود. وقتی دانه های قهوه به اندازه کافی برشته می شوند، اندازه دانه های قهوه شروع به بزرگ شدن می کند تا زمانی که در نهایت ترک بخورند. در حین برشته شدن، ممکن است بیش از یک بار به ترک خوردن ادامه دهند. اولین تفاوت قهوه لایت رست با سایر انواع، همینجا مشخص می شود. در قهوه لایت رست، پس از اولین ترک، فرآیند برشته کردن دانه ها متوقف می شود. از آن جایی که دانه ها زیاد برشته نمی شوند، قهوه، معمولاً کافئین بیشتری را در خود حفظ می کند و طعم ملایم تری دارد.


قهوه مدیوم رست

رست های خانواده مدیوم (مدیوم، مدیوم لایت و مدیوم دارک) بیشتر در دسترس هستند. (در کافه ها و فروشگاه های مواد غذایی)  قهوه هایی که به صورت متوسط رست شده اند، تمایل به طعم قوی تری نسبت به رست لایت دارند؛ اما در کنار آن، بسیار متعادل نیز هستند. فرآیند برشته کردن در این نوع رست، معمولاً بین پایان "ترک اول" و شروع "ترک دوم" متوقف می شود.


قهوه دارک رست

قهوه دارک رست، حتی طولانی تر از رست متوسط برشته می شود و تمایل به ایجاد یک فنجان واقعاً کامل قهوه با طعمی غنی دارد. رست های دارک، معمولاً برای تولید قهوه های خانواده اسپرسو استفاده می شوند.

https://ghahvekhane.com/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B9%D9%85%D8%AF%D9%87-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87