هر کسی با توجه به سبک زندگی، ابزار و ذائقهاش یه روش دمآوری رو انتخاب میکنه:
اسپرسو
برای قهوهخورهای حرفهای که به دنبال طعم غلیظ، کرما و انرژی زیاد هستن. دستگاه مخصوص لازم داره.
قهوه ترک
سنتیترین روش قهوه در ایران. با شیرجوش یا جذوه تهیه میشه و برای کسانی که تلخی قوی و کف زیاد میخوان عالیه.
فرنچ پرس
راحت، کمهزینه، قابل حمل. برای خونه یا محل کار عالیه. طعم نهایی پرحجمتر و کاملتر از روشهای فیلتریه.
دمی / کمکس / V60
مخصوص ذائقههای دقیق و لطیف. طعم میوهای و لایهدار میده. برای عاشقان قهوههای «آرامدم» خیلی محبوبه.
موکاپات
قهوه غلیظ شبیه اسپرسو با کمترین تجهیزات. مناسب مصرف روزانه در خانه یا دفتر کار.
محتوای کافئین بالا (بیش از ۲٪):
تأثیر فوری روی سیستم عصبی مرکزی
طعم قویتر و تلختر:
برای ذائقههایی که دنبال “واقعیترین” قهوه هستن
بدنه قهوه ضخیمتر:
مخصوصاً در اسپرسو و موکاپات، کرمای بیشتر تولید میکنه
تأثیر طولانیتر نسبت به قهوههای معمولی:
هوشیاری پایدار تا چند ساعت
افزایش تمرکز، عملکرد ذهنی و کاهش خستگی فکری
پتانسیل چربیسوزی طبیعی:
مصرف کافئین قبل از ورزش به سوخت و ساز کمک میکنه