هر کسی با توجه به سبک زندگی، ابزار و ذائقهاش یه روش دمآوری رو انتخاب میکنه:
اسپرسو
برای قهوهخورهای حرفهای که به دنبال طعم غلیظ، کرما و انرژی زیاد هستن. دستگاه مخصوص لازم داره.
قهوه ترک
سنتیترین روش قهوه در ایران. با شیرجوش یا جذوه تهیه میشه و برای کسانی که تلخی قوی و کف زیاد میخوان عالیه.
فرنچ پرس
راحت، کمهزینه، قابل حمل. برای خونه یا محل کار عالیه. طعم نهایی پرحجمتر و کاملتر از روشهای فیلتریه.
دمی / کمکس / V60
مخصوص ذائقههای دقیق و لطیف. طعم میوهای و لایهدار میده. برای عاشقان قهوههای «آرامدم» خیلی محبوبه.
موکاپات
قهوه غلیظ شبیه اسپرسو با کمترین تجهیزات. مناسب مصرف روزانه در خانه یا دفتر کار.